Competència Digital
La digitalització a l’aula és cada vegada un dels principals punts d’inflexió a classe. Docents, famílies i tots els membres de la comunitat educativa reclamen la digitalització de les aules i un nou enfocament educatiu orientat a adquirir la competència digital.
01
Informació
Cerca, analitza i selecciona la informació disponible a la xarxa, per enriquir les teves classes.
Autor Santillana
Veure
02
Comunicació
Aprofita les eines digitals per interactuar amb la teva comunitat educativa.
Autor Santillana
Veure
03
Creació de contingut
Completa els teus llibres amb nous recursos per fer les teves classes més divertides i dinàmiques.
Autor Santillana
Veure
04
Seguretat
Aprèn a protegir els teus dispositius i garanteix la legitimitat dels continguts.
Autor Santillana
Veure
05
Resolució de problemes
Identifica recursos digitals que et permetin utilitzar la tecnologia de manera creativa.
Autor Santillana
Veure
Metodologies
Nuevas formas de enseñanza

En esta categoría trataremos las tendencias actuales más relevantes de la enseñanza profundizando en las nuevas formas de hacer en el aula para un aprendizaje más significativo y acorde a la situación y perfil de nuestros alumnos de hoy.

Para ello profundizamos en una serie de temáticas que darán visibilidad de cómo la tecnología da soporte a aspectos tan relevantes como la motivación, la atención y la memoria. Abordaremos también la nueva relación alumno/profesor que requiere un cambio en la forma de hacer.
00
Mecanismes d’aprenentatge
Els nens i nenes d’avui dia són molt diferents dels de fa vint anys. Les seves inquietuds han canviat i l’enorme accés a la informació a què estan sotmesos els ha convertit en “esponges d’aprendre”. La curiositat i les ganes d’explorar que tenen són infinites.
Autor Santillana
Veure
Nous Formats
Recursos complementarios al libro de texto

El libro de texto sigue siendo un pilar clave en la enseñanza, pero cada vez más podemos complementar el proceso de aprendizaje con recursos adicionales que hacen el día a día del alumno más experiencial y dinámico.

Dada la gran cantidad de recursos y oferta, en esta categoría pondremos en valor los distintos formatos y ofreceremos una visión amplia de sus usos y cómo benefician al aprendizaje del alumno.
00
El llibre digital
Què és un llibre digital? Un llibre digital és un material multimèdia i multidispositiu que es reprodueix per mitjà d’eines tecnològiques i que ofereix la possibilitat d’interactuar amb el contingut.
Autor Santillana
Veure
El aula digital
Nuevos espacios educativos

Abordamos el concepto “Aula Digital” como una nueva forma de entender las escuelas y sus espacios, donde las herramientas estén perfectamente integradas y sean un medio para el aprendizaje experiencial y enriquecido.

Para ello abordamos distintas temáticas dentro de esta categoría donde profundizamos en los dispositivos, su uso, los principales problemas con los que se encuentra el profesorado, con el objetivo de hacer su incorporación más sencilla para cualquier perfil docente.
00
En què consisteix un Aula Digital: dispositius
La tecnologia s’ha d’adaptar a les teves necessitats perquè el més important ets tu, així que et recomanem que facis servir eines útils i adaptades al teu nivell digital. No et compliquis!
Autor Santillana
Veure
Intel·ligències múltiples
Les habilitats del segle XXI i la tecnologia qual L'aprenentatge per competències s'ha convertit en un dels principals pilars de l'educació en els últims temps. Donada la seva importància, volem aprofundir en aquesta categoria tractant una sèrie de temàtiques que ajudin el professor a entendre el concepte de Intel·ligències Múltiples. qual Donarem focus a les principals intel·ligències que ens competeixen i com la tecnologia contribueix al seu desenvolupament. Creativitat, emprenedoria, treball col·laboratiu ... En tots aquests conceptes juga un paper clau la digitalització i ben concebuda pot suposar una eina imprescindible.
00
Habilitats del Segle XXI
La societat ha evolucionat i avui demana noves destreses a la seva ciutadania. Es requereixen professionals capaços de saber conèixer, saber fer i saber ser.
Autor Santillana
Veure
Missatge
Hemos enviado tu pregunta al experto en este tema. Publicaremos la respuesta próximamente.


Vols que tractem un altre tema?Fes els teus suggeriments mitjançant

santillanaclientes@santillana.com

Junts treballem per l’educació